Melding
  • Lov om Elektronisk kommunikasjon (ekomloven)/EUs kommunikasjonverndirektiv

    Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) til å behandle, godkjenning, navigasjon og andre funksjoner. Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du at vi kan plassere disse typene informasjonskapsler på din datamaskin.

    Vis personvernerklæring

    Vis lovgrunnlag.

    Du har avslått informasjonskapsler. Denne beslutningen kan reverseres.

Ekstrautstyr

 

Drivstoffmåler/Vannmåler

 

drivstoff
Enkel montering, settes rett ned i tanken. Drivstoffnivå måles og rapporteres sammen med andre data fra enhetene, og kan vises i administrasjonsgrensesnittet både som enkeltmålinger og grafisk framstilling over tid. Valgfri angivelse av volum, prosentvis eller som liter. Kan også settes opp til og gi en alarm hvis drivstoff eller vandstanden måleren faller mere enn normalt, og brukes da som sikring mot tyveri av drivstoff fra byggeplasser eller områder med parkerte kjøretøyer

 


Vanntettboks

vanntett
Dersom enheter skal monteres på utsatte steder for søle, vann og skitt, anbefales det å verne enheten i en vanntett boks. Dette kan eksempelvis være om enhet monteres i motorrom, kjøleanlegg kontainer, eller andre utesteder.

 

 


Temperatursensor

Temperaturfoeler


Enkel montering. Temperatur måles og rapporteres sammen med andre data fra enhetene, og kan vises i administrasjonsgrensesnittet både som enkeltmålinger og grafisk framstilling over tid. Dette gjør at du kan dokumentere din lasts temperatur i fraktperioden.
I administrasjonssystemet kan det settes opp toleransegrenser for temperaturer, og dersom temperatur går utenfor disse verdier kan systemet reagere med en alarm både på SMS, E-post og loggføring til så mange alarmmottakere du måtte ønske.

 


Dørkontakter

dorkontakt

Ved hjelp av dørkontakter har du full kontroll med når tid dører har blitt åpnet og lukket. Dette rapporteres i administrasjonssystemet, og du kan f.eks. benytte det til å dokumentere at last ikke har vært åpnet under transport.

 


230V batterilader

230v
Kobles direkte til enhetens USB-inngang og lader opp det interne batteriet.